Activiteiten Welzijn Putten

Tijdens de lockdown blijft Welzijn Putten telefonisch goed te bereiken.

Vrijwilligersvacaturebank

Goede voornemens gemaakt voor 2021? Ga vrijwilligerswerk doen! De vrijwilligersvacaturebank biedt een overzicht van de beschikbare vrijwilligersvacatures in Putten. Kijk op https://welzijnputten.nl/  en klik op de donkerblauwe button ‘vrijwilligersvacaturebank’ voor deze leuke vrijwilligersfuncties. U kunt zich meteen via de site aanmelden.

Fietsles aan statushouders

Vindt u het leuk om een statushouder te leren hoe je moet fietsen? Dit lijkt zo makkelijk, maar zie je evenwicht maar eens te houden als je nog nooit gefietst hebt. Stap voor stap moet dit worden aangeleerd. Geduld en doorzettingsvermogen is dan ook belangrijk bij dit leuke vrijwilligerswerk. Belangstelling? Mail dan naar Monique Steunenberg, msteunenberg@welzijnputten.nl

Uitleen hulpmiddelen Medipoint

Tijdens de lockdown blijven de hulpmiddelen van Medipoint te leen bij Welzijn Putten. Iedere werkdag tussen 9 en 11 uur kunt u de hulpmiddelen lenen en terugbrengen bij de balie in Stroud. Dringend verzoeken we u deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11 uur te komen voor hulpmiddelen.

Hulpmiddelen Medipoint thuis laten bezorgen

Het is mogelijk dat Medipoint de hulpmiddelen bij u thuis bezorgt. U kunt dat op twee manieren regelen. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan Medipoint via telefoonnummer 088-1020100. Of u bestelt via de website https://www.medipoint.nl/. U klikt op de homepage op de bovenste rode balk op het woord ‘lenen’ en dan wijst het zich verder vanzelf.

Wegwijs in Welzijn

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn kunnen u de weg wijzen naar mogelijke antwoorden. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren. U kunt uw vraag ook stellen via de website van Welzijn Putten. Op de homepage vindt u rechts bovenin een button ‘wegwijs in welzijn’. Via deze knop komt u op het aanmeldingsformulier. Daar kunt u uw vraag en gegevens invullen. Binnen een week zal een medewerker van Wegwijs in Welzijn contact met u opnemen en u helpen om uw vraag te beantwoorden.

Diepvriesmaaltijden van Apetito

Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden elke maandag door vrijwilligers thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek: 0341-357078.

Financieel café 

Het financieel café is er voor mensen die vragen hebben over financiële zaken. Wanneer u bijvoorbeeld lastige formulieren moet invullen of moeilijke brieven moet beantwoorden dan kan het financieel café u helpen. Vanwege de coronamaatregelen werkt het financieel café alleen op afspraak. Afspraak maken? Bel 088 7846464.