Activiteiten Welzijn Putten

Vanwege de aanscherping van de corona maatregelen zijn de ontmoetingsactiviteiten van Welzijn Putten gestopt. Welzijn Putten is telefonisch goed te bereiken en werkt zo veel mogelijk op afspraak. Bij bezoek aan Welzijn Putten in Stroud is het verplicht om een mondkapje te dragen omdat Stroud een publieke binnenruimte is.

Mantelzorgwaardering 2020

Tot en met 30 oktober 2020 kunt u de mantelzorgwaardering aanvragen. Het formulier hiervoor kunt u vinden op de website van Welzijn Putten: www.welzijnputten.nl. Hulp bij het digitaal aanvragen van de mantelzorgwaardering kunt u krijgen op elke dinsdagmorgen van 09.00 uur tot 11.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten.

Financieel café

Op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 12.00 uur is er financieel spreekuur in Stroud door vrijwilligers van Humanitas en Welzijn Putten in samenwerking met Stimenz. Vanwege de coronamaatregelen wordt er alleen op afspraak gewerkt. Afspraak maken? Bel 088 7846464.

Platform mantelzorg Putten

Bent u mantelzorger? Heeft u vragen, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Of wilt u gewoon eens met een andere mantelzorger praten over uw ervaringen? Dit en meer kan bij het Platform mantelzorg Putten (PmP). Om in contact te komen met de vrijwilligers van het PmP kunt u terecht bij Tanja van Driel van Welzijn Putten via 0341-357078 of e-mail hen direct via: pmpmantelzorg@gmail.com

Klussendienst

Heeft u niet veel geld te besteden en bent u niet in staat kleine klusjes en reparaties zelf uit te voeren? De handige mannen van de klussendienst van Welzijn Putten zijn beschikbaar voor buitenklussen en voor urgente binnenklussen. Dit kost € 5,00 per klus plus de kosten van de materialen. Voorwaarde is dat de klant geen coronaverschijnselen heeft en tijdens het klussen in een andere kamer of in de tuin gaat zitten en ook verder anderhalve meter afstand houdt. Klus telefonisch doorgeven: 0341-357078.

Vrijwilligersvacaturebank

Wilt u graag weten waar en wat voor vrijwilligers gezocht worden in Putten? Kijk op https://welzijnputten.nl/  Klik op de donkerblauwe button ‘vrijwilligersvacaturebank’ en u vindt een overzicht van de vele leuke vrijwilligersfuncties die in Putten beschikbaar zijn. U kunt direct via de site op een vacature reageren.

Wegwijs in Welzijn

Bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren.

Uitleen hulpmiddelen

Welzijn Putten verzorgt een Uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9 en 11 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. We vragen u dringend deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten: raadpleeg de website https://www.medipoint.nl

Diepvriesmaaltijden van Apetito

Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden elke maandag door vrijwilligers bij u thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek: 0341-357078.