Activiteiten Welzijn Putten

De inrichting van Stroud is aangepast aan de corona-richtlijnen en Welzijn Putten start activiteiten en diensten weer op. De diensten die niet kunnen worden uitgevoerd in lijn met de corona richtlijnen worden niet opgestart. Bovendien is een deel van de vrijwilligers en van de klanten terughoudend omdat zij -of hun naasten- tot de kwetsbare groep voor corona behoren. Het hervatten van diensten en activiteiten zal daarom stapje voor stapje gebeuren. Via deze rubriek wordt u daar over geïnformeerd. Klanten en vrijwilligers van Welzijn Putten krijgen persoonlijk bericht wanneer een dienst of activiteit weer begint. De bus rijdt nog steeds alleen noodzakelijke ritten.

Wegwijs in Welzijn

Bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren.

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zorgen voor iemand met een ziekte, beperking of een verslaving. Naast dat ze zich inzetten voor deze persoon maken ze zich ook zorgen, zeker in coronatijd. Waardering, complimenten en een luisterend oor hebben voor deze kinderen en jongeren is heel belangrijk. 

Ken of ben je een jonge mantelzorger? ( 6 tot 23 jaar) Neem dan contact op met Welzijn Putten en ontvang een regenboogbal bij inschrijving ( tot 1 sept)
Vragen? Bel met Welzijn Putten 0341- 357078

Doe-praatgroep voor kinderen van ouders met psychische problematiek

Vanaf maandag 7 september start weer een regionale KOPP-KOV doe-praatgroep voor 8-12 jarige kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblematiek. Het gaat om 6 bijeenkomsten voor maximaal 8 kinderen.

Voor kinderen van 13-16 jaar wordt er bij voldoende aanmelding ook een groep gestart. Aanmelden kan tot 1 september.

Meer weten? Neem contact op met e.vandijk@tactus.nl, telefoon 06-30997361of lisanne.van.den.hee@welzijnermelo.nl / lisannevandenhee@welzijnputten.nl 

Uitleen hulpmiddelen

Welzijn Putten verzorgt een Uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9 en 11 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. We vragen u dringend deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten: raadpleeg de website https://www.medipoint.nl