Activiteiten Welzijn Putten

Het kantoor van Welzijn Putten in Stroud is tijdens kantooruren geopend.  De medewerkers zijn onder kantooruren telefonisch te bereiken en staan u graag te woord. De ontmoetingsactiviteiten van Welzijn Putten gaan niet door zolang de coronamaatregelen dit niet toestaan. De bus rijdt alleen noodzakelijke ritten.

Hulp nodig in Coronatijd?

Hebt u hulp nodig met boodschappen doen, wilt u graag weer eens iemand spreken (over de telefoon) of zou het fijn zijn als iemand een eind met uw hond gaat wandelen? Veel Puttenaren hebben zich aangemeld bij Welzijn Putten om hun plaatsgenoten te helpen in de Coronatijd.  Kunt u hulp goed gebruiken, geef dat dan aan op www.puttenhelpt.nl of bel naar Welzijn Putten: 0341-357078 onder kantooruren.

Wegwijs in Welzijn

Bent u op zoek naar hulp voor meer dan boodschappen of een praatje en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Vanwege de coronamaatregelen is Wegwijs in Welzijn op het moment uitsluitend telefonisch te bereiken. Bel: 0341-357078 tijdens kantooruren en onze medewerkers helpen u op weg.

Diepvriesmaaltijden van Apetito

Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden op maandag door vrijwilligers bij u thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek: 0341-357078.

Uitleen hulpmiddelen

Welzijn Putten verzorgt een Uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9 en 11 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. We vragen u dringend deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten: raadpleeg de website https://www.medipoint.nl