Beter een goede buur dan een verre vriend in “Corona-tijd”

Nu we met zijn allen voor de uitdaging staan om niet ziek te worden van het Corona virus en er gevraagd wordt om zoveel mogelijk het contact met anderen te vermijden kan het aanbieden of zoeken van hulp lastig worden.

Het kan gebeuren dat de personen die normaal gesproken voor u klaar staan om te helpen tot de risicogroepen behoren waardoor zij geen hulp meer kunnen bieden.

Bij Welzijn Putten kunnen we altijd meedenken bij hulpvragen en wellicht is er een vrijwilliger die wij in contact kunnen brengen met iemand die hulp nodig heeft bij de dagelijkse dingen.

Wat u zelf kunt doen is iets waar u misschien nog niet aan heeft gedacht: wellicht kan de buurman of buurvrouw ook wel iets voor betekenen. Of kunt u iets voor hem of haar doen.

Omdat wij ook in deze tijd mensen met elkaar willen verbinden hebben wij een speciale “Burenhulpkaart actie” opgezet. Op de kaart die u bij uw buren in de brievenbus kunt doen kunt u aangeven dat u wilt helpen en op welke manier of u kunt uw buren om hulp vragen.

Het kantoor van Welzijn Putten is ook nu op werkdagen van 08.30-17.00 uur geopend, u kunt ons altijd bellen (0341-357078) en e-mailen (info@welzijnputten.nl)