Huisbezoek 75+

75 jaar worden is een bijzondere mijlpaal die tegelijk ook vragen met zich mee kan brengen. “Waar kan ik terecht met mijn vragen over Welzijn, Wonen en Zorg? Aan welke activiteiten kan ik meedoen, van welke diensten kan ik gebruik maken?”

Om die reden is het 75+ huisbezoek gestart. Een geschoolde vrijwilliger van Welzijn Putten komt graag informeren over bovenstaande en andere onderwerpen. Mensen ontvangen een uitnodiging, waarna de vrijwilliger contact met u opneemt.

Mogelijk zijn veel onderwerpen en vragen (nog) niet van toepassing. Het gesprek is ook bedoeld om informatie te verstrekken die voor de toekomst van belang kan zijn. Of juist om bruikbare tips te bieden om anderen in de omgeving van dienst te kunnen zijn.

Wilt u meer weten? Bent u nog geen 75 jaar en wilt u evengoed een huisbezoek? Is het huisbezoek alweer langer geleden en wilt u opnieuw worden bezocht? Bel dan naar 0341-357078 van Welzijn Putten.

N.B. De gemeente Putten heeft een administratieve samenwerking met Welzijn Putten door het aanleveren van persoonsgegevens uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA). Het huisbezoek is door de gemeente geïnitieerd om te weten wat er leeft onder 75-plussers.

Welzijn Putten, ondernemend in Welzijn

Vragen? Bel ons gerust! 0341 – 357 078