Vrijwilligerswerk

Iets betekenen voor een ander, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe vaardigheden opdoen, bezig zijn. Er zijn veel redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Het aanbod van vrijwilligerswerk in Putten is opgenomen in de vrijwilligersvacaturebank.

Vrijwilligersorganisaties kunnen er hun vacatures plaatsen en geïnteresseerden kunnen zoeken in het aanbod of er iets is dat zij graag zouden doen.

De vrijwilligersvacaturebank van Welzijn Putten bevat uitsluitend vrijwilligerswerk in Putten. Mensen die willen weten welk aanbod aan vrijwilligerswerk er in onze buurgemeenten is kunnen daarvoor terecht op de vrijwilligersvacaturebanken van die plaatsen. Dit geldt ook voor organisaties die vrijwilligers zoeken voor vrijwilligerswerk buiten Putten.

Mensen die graag advies krijgen bij het maken van een keuze voor passend vrijwilligerswerk kunnen een afspraak maken voor een adviesgesprek bij Welzijn Putten. Maak daarvoor een afspraak met Wegwijs in Welzijn.


Maatschappelijke stage
Vrijwilligersorganisaties in Putten die maatschappelijke stage in hun organisatie willen aanbieden kunnen hun maatschappelijke stageplek aanmelden bij Mas4you.nl. Welzijn Putten is beheerder voor stagebieders uit Putten voor deze applicatie. Bij problemen met Mas4you.nl en vragen over welk werk geschikt is voor een maatschappelijk stagiair kunnen stagebieders contact opnemen met Welzijn Putten. Leerlingen kunnen hun vragen stellen aan de docent op school.

Vrijwilligerswerk_Putten
Maatschappelijke_Stage_Putten

Welzijn Putten, ondernemend in Welzijn

Vragen? Bel ons gerust! 0341 – 357 078