Mantelzorgcompliment aanvraagformulier 2019!

Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war? Of is er iemand in uw omgeving met een beperking – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? En heeft u in 2019 langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week onbetaald hulp geboden aan iemand uit Putten? De gemeente Putten wil u daarvoor graag bedanken!

Het mantelzorgcompliment is een waardering van de gemeente Putten in de vorm van honderd euro en kan vanaf 4 september t/m 25 oktober worden aangevraagd via de rode knop ‘Mantelzorg aanvraagformulier 2019’ op de website van Welzijn Putten: www.welzijnputten.nl. Ook dit jaar kan iemand ook zijn/haar eigen mantelzorger opgeven en is er een speciale waardering voor jonge mantelzorgers (leeftijd 6 t/m 17 jaar). Het mantelzorgcompliment dient elk jaar opnieuw aangevraagd te worden en er kan één compliment per mantelzorger worden uitgekeerd.

Mocht u ondersteuning kunnen gebruiken bij het invullen van het aanvraagformulier, kunt u terecht bij Welzijn Putten (Brinkstraat 91) op elke dinsdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.