Platform mantelzorg Putten

Wie zijn wij?
De huidige samenleving kan niet zonder mantelzorgers en is hier voor een groot gedeelte van afhankelijk. Het Platform Mantelzorg Putten wil de belangen van alle mantelzorgers behartigen en hun wensen en behoeften in kaart brengen.

Waarom is het Platform opgericht?
Het Platform is opgericht om inzichtelijk te krijgen waar de behoefte en/of knelpunten van de mantelzorgers liggen om van daaruit advies uit te kunnen brengen naar o.a. beleidsmakers en zorginstellingen. Ook wil het Platform fungeren als centraal loket waar mantelzorgers met hun vragen terecht kunnen. Het is bij veel mensen niet bekend wanneer je mantelzorger bent en waar je dan mee te maken kunt krijgen. Daarom willen wij aandacht geven aan wat mantelzorg is en wat dit betekent voor de mantelzorger.

Voor wie zijn wij er?
Wij zijn er namens de mantelzorgers en willen hen de weg wijzen naar diverse zorginstanties om oplossingen te kunnen bieden voor hun zorgvragen en/of ondersteuningsvragen. De vragen die binnen komen en die de leden van het Platform niet zelf kunnen beantwoorden, worden door gezet naar Welzijn Putten. De medewerkers van Welzijn Putten zorgen er voor dat de vraag wordt beantwoord of bij de juiste persoon van een andere organisatie terecht komt.

Wat doen wij?
Wij proberen zoveel mogelijk informatie op te doen over de zaken waar mantelzorgers mee te maken kunnen krijgen, zodat wij hen kunnen informeren. Wij trekken samen met de Puttense zorg- en welzijnsorganisaties in het organiseren van evenementen.

Hoe zijn wij te bereiken?
Als u een vraag heeft kunt u deze e-mailen naar: pmpmantelzorg@gmail.com
Of bel naar Welzijn Putten: 0341-357078

Platform_Mantelzorg_Putten

PIETIk ben Piet Brandsma en ik ben een ex mantelzorger en vind het belangrijk om de taken van mantelzorgers te verlichten, te verduidelijken of hen de weg te wijzen naar een mogelijke oplossing van een probleem.

mientje_Platform_Mantelzorg_PuttenIk ben Mientje Vliek en al meer dan 10 jaar mantelzorger voor meerdere gezinsleden. Ik vind het belangrijk om mee te denken in het platform, omdat ik zelf heb ervaren hoe moeilijk het kan zijn om de weg te vinden in alle regels die er zijn.

Johan_Platform_Mantelzorg_PuttenMijn naam is Johan de Jong en ben sinds een aantal jaren mantelzorger voor mijn ouders en merk dat er over het begrip “mantelzorg” te weinig bekend is. Samen met het platform willen wij ons inzetten om de (overbelaste) mantelzorgers de weg te wijzen in hulp- en zorgvragen.

edwin_Platform_Mantelzorg_PuttenMijn naam is Edwin van Harten, ik ben ook een mantelzorger. Namens de Participatieraad Putten neem ik deel aan het Platform Mantelzorg Putten. Wij vinden het belangrijk dat wij op de hoogte zijn en blijven van wat er onder de mantelzorgers leeft en speelt.

lenie_Platform_Mantelzorg_PuttenIk ben Lenie Agterhof en mantelzorger voor mijn man Cor. Wil mijzelf graag inzetten en een luisterend oor bieden, maar ook kijken wat de mantelzorger nodig heeft om eventueel ontlast te worden.

Welzijn Putten, ondernemend in Welzijn

Vragen? Bel ons gerust! 0341 – 357 078