Sam&: sport, cultuur, meedoen

Wat is Sam&?

Sam& is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Putten, Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp. Via het platform www.samenvoorallekinderen.nl kunnen ouders nu zelf meerdere aanvragen per kind doen. Wil uw kind meedoen aan een sport en heeft het ook een laptop nodig om het huiswerk te kunnen maken? Dan kan dit in één keer worden aangevraagd. Sam& is er voor alle jongeren van 0 – 21 jaar uit Putten.

Sam& is er voor alle kinderen in Putten!

Is er geen geld voor sport, verjaardagen, schoolspullen, zwem-, dans- of muziekles? Sam& Putten helpt door het betalen van belangrijke dingen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Lukt het u niet om zelf een aanvraag te doen?
Neem dan contact op met een intermediair. Klik op onderstaande organisaties voor contactgegevens van de intermediairs die werken bij:

Natuurlijk zijn er bij Welzijn Putten ook intermediairs werkzaam. Zij zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer: 0341-35 70 78.
Of vraag eens na bij de school van uw kind of daar ook een intermediair werkt.

Heeft u al aanvragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur lopen bij een intermediair en wilt u meer aanvragen voor uw kinderen doen? Neem ook dan contact op met uw intermediair.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over Sam& op www.samenvoorallekinderen.nl

Welzijn Putten, ondernemend in Welzijn

Vragen? Bel ons gerust! 0341 – 357 078