Welzijn

Welzijn Putten is een betrouwbare en betrokken partner in de samenwerking. Met een laagdrempelig en toegankelijk imago zijn we een partij waar iedereen altijd aan kan kloppen, ongeacht of we het antwoord hebben. Wij zijn het onafhankelijke aanspreekpunt, denken mee met inwoners en andere partijen en kunnen ze met andere organisaties in contact brengen.

Als klanten of andere stakeholders dan een vraag stellen ervaren ze duidelijkheid en professionaliteit. Mensen weten wat ze aan ons hebben en wat niet.

We zijn een eigenwijze organisatie in de goede zin van het woord. We weten wat we willen en wat we kunnen en zijn van waarde voor de samenleving. We weten wat er leeft en zijn daarom de organisatie die richting geeft.

Vrijwilligerswerk

Welzijn Putten drijft op de inzet van vrijwilligers. De activiteiten worden gecoördineerd en begeleid door vrijwilligers. Vrijwillige gastdames zorgen voor koffie en thee. Het huisbezoek 75+, langs het bospad, de maaltijdvoorziening, de hulpdienst: overal werken vrijwilligers. Welzijn Putten sluit een vrijwilligerscontract met de vrijwilligers en een VOG is verplicht. Welzijn Putten waardeert de vrijwilligers met een jaarlijkse barbecue en een attentie aan het einde van het jaar.

De vrijwilligers zijn verzekerd via de gemeentelijke vrijwilligersverzekering

Ook vrijwilliger worden bij Welzijn Putten? Klik hiernaast voor onze actuele vacatures.

Banner_Jongeren

Welzijn Putten, ondernemend in Welzijn

Vragen? Bel ons gerust! 0341 – 357 078