Activiteiten Welzijn Putten

Mantelzorgwaardering

De mantelzorgwaardering kan tot 28 oktober aangevraagd worden via de website van Welzijn Putten. www.welzijnputten.nl

Om in aanmerking te komen voor deze waardering zijn er een aantal voorwaarden: er is mantelzorg geleverd tussen september 2021 en september 2022, dit besloeg meer dan 3 maanden, het was meer dan 8 uur per week, het ging om onbetaalde zorg en de persoon voor wie gezorgd wordt woont in Putten.

Mocht de digitale aanvraag niet lukken dan is er iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in Stroud hulp hierbij aanwezig. 

Bingo

Op 30 september 2022 organiseert Welzijn Putten een bingomiddag. De zaal gaat om 13.30 uur open en dan kan alvast een kopje koffie of thee worden gedronken. Om 14.00 uur gaan de ballen rollen. Tussendoor wordt er een pauze ingelast en rond half vijf is het afgelopen.

Alle liefhebbers van bingo zijn van harte welkom op deze gezellige bingomiddag aan de Brinkstraat 91 in Putten.

Week van de Ontmoeting

Van 29 september tot 6 oktober is het week van de ontmoeting. Organisaties in Putten hebben de handen ineen geslagen en organiseren verschillende activiteiten om ontmoeting te stimuleren. Nieuwe contacten opdoen? Kijk op www.welzijnputten.nl voor het programma.

Kantklossen

Wie kent de kunst van het kantklossen al? Op vrijdagmorgen in de oneven weken is er van 9.15 uur tot 11.30 uur kantklossen in Stroud voor beginners en gevorderden. Vrijdag 30 september is de eerstvolgende bijeenkomst.

Kom gerust eens kijken.

Wandelclub

De wandelclub van Welzijn Putten is een gezellige groep die eens in de twee weken (op de vrijdagmorgen van de oneven weken) een wandeltocht maakt. De eerstvolgende keer is op 30 september. Om 9.00 uur wordt er, met een kopje koffie, verzameld in de foyer van Stroud. Van 9:30 tot ongeveer 11.00 uur wordt een mooie wandeling gemaakt. Iedereen is van harte welkom bij deze gezellige activiteit. Doorgang van de wandeling is weersafhankelijk. Meer informatie en aanmelden bij Welzijn Putten 0341-357078.

Sjoelen

Elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er sjoelen in de grote zaal van Stoud. Deze gezellige club zoekt nieuwe leden. Aanmelden kan bij Welzijn Putten via tel. 0341-357078.

Financieel Café Putten

Voor mensen die in Putten wonen en wel wat hulp kunnen hulp gebruiken bij de administratie en/of financiën, bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier, is er het Financieel Café! Het Café is geopend op  woensdagmorgen van 09.30 tot 10.30 uur vrije inloop en van 10.30 tot 12.00 uur op afspraak. Ook op de dinsdagavond van 17:30 tot 18:30 uur is het financieel café geopend. Schroom niet om binnen te lopen of te bellen voor een afspraak voor jezelf of een ander. Afspraak via Stimenz, telefoon 088-7846464.

Uitleen hulpmiddelen Medipoint

Welzijn Putten heeft aan de balie van Stroud een uitleenpunt voor hulpmiddelen van Medipoint zoals krukken, douchestoelen, bedklossen, rolstoelen en toiletverhogers. Het uitleenpunt is iedere werkdag tussen 9 en 11 uur open.

Lukt het niet om tussen 09.00 en 11.00 uur bij Welzijn Putten langs te komen voor hulpmiddelen? Of is er bijvoorbeeld een ziekenhuisbed nodig? Dan is zelf een bestelling doen bij het hoofdkantoor van Medipoint heel makkelijk. De Medipoint hulpmiddelen worden dan ook nog eens thuis bezorgd. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgeven aan Medipoint via telefoonnummer 088-1020100. Bestellen via de website www.medipoint.nl is ook mogelijk: klik op de homepage op de bovenste rode balk op het woord ‘lenen’ en dan wijst het zich verder vanzelf.